• +355689046308
 • shoqatakonsumatori@gmail.com

Dërgo mesazh

Për të kontaktuar

 

 

Informacion Kontakti

 • @

  E-mail

  shoqatakonsumatori@gmail.com

 •  

  Phone

  +355692946222

 •  

  FAX

 •  

  Address 1

  Rruga 4 Shkurti, nr. 1 kati i pare, përballë Albtelekomit Tirana, në krah te “Librari Agollit” dhe “ Veteranëve”.

 • Address 2

  Lagja Afrim, Rr. Taku Semanjaku – Fier.

<iframe style="border: 0;" src="https://www.google.com/maps/embed?pb=!1m18!1m12!1m3!1d2996.318434575116!2d19.815232115559922!3d41.323688507904336!2m3!1f0!2f0!3f0!3m2!1i1024!2i768!4f13.1!3m3!1m2!1s0x13503104b4959209%3A0x5e658d5b608f60ff!2sRruga+Deshmoret+e+4+Shkurtit%2C+Tirana%2C+Albania!5e0!3m2!1sen!2s!4v1550788091029" width="100%" height="350" frameborder="0" allowfullscreen="allowfullscreen"></iframe>